Koriander - Kolendra
Koriander - Kolendra
Od kwietnia do czerwca posadź nasiona kolendry na zewnątrz w rzędach, unikając zbyt gęstego posiewu. Świeże liście mają smak cytrusowy i są często stosowane w kuchniach na całym świecie. Kolendra jest składnikiem potraw takich jak węgorz, chleb, mięso jagnięce, pasztety i ciasta świąteczne. Wszystkie części rośliny kolendry są jadalne.
Właściwości:
- Waga netto: 3 gr
- Preferowana ziemia: przezroczysta dla wody
- Pozycja roślin: słoneczna
- Kolor liści: zielony
- Kolor kwiatów: biały
- Opakowanie zawiera: 1 woreczek nasion
- Korzyści zakupu: niski koszt, szybka dostawa prosto od producentów, gwarancja wzrostu
| Nazwa botaniczna | Coriandrum sativum |
|---|---|
| Free Shipping | Nie |
| Kategoria | Inne |
| Ilość | 1x |
| Kwiaty | Tak |
| Pachnący | Nie |
| Kwiaty cięte | Nie |
| Kolor kwiatów | White |
| Owoce | Nie |
| Jadalny | Nie |
| Lokalizacja | Słoneczny |
| Wytrzymały | Nie |
| Okrywowa | Nie |
| Naturalizacja | Nie |
| Głębokość rośliny | 2cm |
| Typ gleby | Dobrze osuszona gleba |
| W pełni dorosła wysokość | 60cm - 80cm |
| Dojrzała szerokość | 10cm - 20cm |
| Trujący | Nie |
| Rozmiar | Posiew |
Instrukcje:
Zobacz instrukcje na opakowaniu i postępuj zgodnie. Pamiętaj o dogłębnej pielęgnacji rośliny, regularnym podlewaniu i odpowiedniej ekspozycji słonecznej.









