Seler naciowy
Seler naciowy
Aby dobrze wybielić ten złocistożółty seler, najlepiej jest owijać roślinę papierem od sierpnia do wysokości liści. Jest to wczesna odmiana, pełna smaku, wolna od chorób, o grubych i ciężkich łodygach bez włókien. Jedna z najlepszych odmian, szeroko stosowana w kuchni i świeża w sałatkach! Dla zachowania dobrego równowagi biologicznej zaleca się sadzić szpinak.
Korzyści:
Seler naciowy to roślina pełna smaku, idealna do sałatek i potraw. Jego łodygi są grube i ciężkie, nie zawierają włókien, co czyni go wyjątkowo przyjemnym w użyciu.Niski koszt, szybka dostawa
Plantazon oferuje seler naciowy w niskiej cenie, szybką dostawę prosto od producentów i gwarancję wzrostu. Kup teraz!| Nazwa botaniczna | Bleekselderie Goudgele |
|---|---|
| Free Shipping | Nie |
| Kategoria | Celery |
| Ilość | 1x |
| Kwiaty | Tak |
| Pachnący | Nie |
| Kwiaty cięte | Nie |
| Kolor kwiatów | White |
| Owoce | Nie |
| Jadalny | Nie |
| Czas zbiorów | September - October |
| Lokalizacja | Słoneczny |
| Wytrzymały | Nie |
| Okrywowa | Nie |
| Naturalizacja | Nie |
| Odległość roślin | 30cm |
| Głębokość rośliny | 2cm |
| Typ gleby | Dobrze osuszona gleba |
| Dojrzała szerokość | 10cm - 20cm |
| Trujący | Nie |
| Rozmiar | Posiew |
Instrukcje sadzenia seler naciowy
1. Wybierz miejsce słoneczne z przepuszczalną glebą.









